Asijská kukuřičná polévka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Červená kari pasta 1 lžíce
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Kuřecí vývar 500 ml
  • Krevety 200 g
  • Sůl dle potřeby
  • Chilli paprička 1 ks
  • Kukuřice sterilovaná 200 g
  • Kokosové mléko 400 ml
  • Koriandr 2 lžíce

Postup

  • 1

    V hrnci orestujeme kari pastu a nadrobno nasekanou chilli papričku. Pak přilijeme vývar s kokosovým mlékem a základ na polévku přivedeme k varu.

  • 2

    Do základu vsypeme kukuřici a vše zvolna vaříme asi 5 minut. Poté přidáme omytá, na poloviny rozkrojená rajčátka a očištěné krevety. Vaříme dalších 5 minut.

  • 3

    Polévku dochutíme solí, vmícháme do ní nasekanou nať koriandru a odstavíme ji.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace