Axoa - baskické maso v paprikách


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Telecí plec 1000 g
  • Česnek 2 stroužky
  • Paprika zelená 1 ks
  • Sádlo 2 lžíce
  • Buquet garni dle chuti
  • Cibule 1 ks
  • Paprika červená 2 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Hovězí vývar dle potřeby
  • Mořská sůl dle chuti

Postup

  • 1

    Telecí maso očistíme od blan a nakrájíme na kusy. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriky i pálivou papričku očistíme a nakrájíme na nudličky.

  • 2

    V kastrolu se silným dnem zahřejeme tuk. Vložíme maso, osolíme a na mírném ohni ho opečeme ze všech stran.

  • 3

    Přidáme cibuli, česnek, papriky i papričku a dobře s masem promícháme. Podlijeme vývarem, přidáme bylinky. Přiklopíme a dusíme doměkka.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace