babiččin tvarohový koláč


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 1 ks
  • Mouka polohrubá 1 ks
  • Sádlo 1 ks
  • Cukr krupice 1 ks
  • Mléko 1 ks
  • Rozinky 1 ks
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 ks
  • Mouka hladká 1 ks
  • Hera 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Cukr moučka 1 ks
  • Žloutek 5 ks
  • Tvaroh 1 ks

Postup

  • 1

    z mléka,cukru a kvasnic uděláme kvásek,přidáme žloutky,sůl,celou Heru,mouku. Ze všeho uhněteme tužší těsto,které necháme kynout.

    Mezitím si připravíme tvarohovou nápln: tvaroh smícháme s cukrem,a žloutkem,přidáme rozinky

    posypka: sádlo,cukr a mouku promícháme

    z těsta uděláme bochánky,které plníme tvarohovou náplní,vyválíme na placku.

    Potřeme rybízovým džemen a posypeme posypkou.

    pečeme do zlatova při 230stupních


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace