Babičkina hrnčeková bublanina


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hrubá 2.5 hrnky
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Mléko 1 hrnek
  • Maliny 1 hrnek
  • Olej rostlinný 0.5 hrnek
  • Cukr krystal 1 hrnek
  • Vejce 2 ks

Postup

  • 1

    Múku, cukor, mlieko, olej, prášok do pečiva a vajcia spolu vymiešame. Zmes vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu.

    Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov, kým nie je povrch koláča ružový.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace