Babičkine linecké koláčiky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 500 g
  • Prášek do pečiva 2 lžičky
  • Žloutek 2 ks
  • Hera 250 g
  • Cukr moučka 170 g
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 ks

Postup

  • 1

    Z cukru, hery, žĺtkov, múky a prášku do pečiva si vypracujeme hladké cesto,ktoré dáme do mikroténového sáčku a dáme ho do chladničky odpočinúť.Potom ho na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrubku 3mm,vykrojíme polovicu plných koliesok a polovicu koliesok s vykrojeným stredom.Uložíme ich na suchý plech a pečieme 12 minút pri teplote 180 °C.

    Vychladnuté kolieska spojíme s džemom a posypeme práškovým cukrom.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace