Babickyna dvojfarebná bábovka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 250 g
  • Prášek do pečiva 0.5 ks
  • Kakao 3 lžíce
  • Teplá voda 150 ml
  • Olej rostlinný 150 ml
  • Cukr moučka 250 g
  • Vejce 6 ks

Postup

  • 1

    Zltky vymiesame s cukrom, potom potroske pridávame olej. Primiesame múku, vodu, kypriaci prások a tuhy sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na 2 casti, do 1-nej vmiesame kakaovy prások. Cesto vylejeme do vymastenej, múkou posypanej formy a to raz kakaové a potom biele a takto to striedame a potom pomaly pecieme. Predhrejeme rúru a pecieme 15 minút na 180 stupnoch, potom 15 minút na 150 stupnoch a potom zase 15 minút na 180 stupnoch. Upecenú bábovku vyklopíme a vychladnutú posypeme cukrom.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace