Babovka s džemom


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 8 lžic
  • Kakao 1 lžička
  • Jahodový džem 1 dle potřeby
  • Cukr moučka 8 lžic
  • Vejce 4 ks
  • Teplá voda 4 lžíce

Postup

  • 1

    Vyšľáhame bielka, pridáme cukor, horúcu vodu

    Vyšľáhame si žĺtky pridáme muku, orechy, čokoládu a olej.

    Cesto vylejeme do vymastenej formy a pečieme 35 minút

    Babovka vyborne chuti s jahodovým džemom HAME.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace