Bazalkové pesto


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Bazalka 1 svazek
  • Piniové oříšky 50 g
  • Olej olivový 50 ml
  • Česnek 3 stroužky
  • Sýr parmezán 50 g

Postup

  • 1

    Bazalku opláchneme a osušíme. Otrháme lístky a vložíme je do mixéru. Česnek oloupeme a přidáme k bazalce spolu s piniovými oříšky.

  • 2

    Parmazán nastrouháme a přidáme do mixéru. Pomalu vléváme olej a mixujeme, až vznikne hustá omáčka.

  • 3

    Pesto můžeme uskladnit v uzavíratelné skleničce v chladu i několik dní.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace