Borůvkový koláč


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kypřící prášek 1 ks
  • Olej rostlinný 0.5 hrnek
  • Mléko 1 hrnek
  • Borůvkový džem 1 dle potřeby
  • Mouka polohrubá 2 hrnky
  • Cukr krystal 0.5 hrnek
  • Vejce 2 ks

Postup

  • 1

    Do mísy dáme polohrubou mouku, kypřící prášek, mléko, olej, jedno celé vejce, pískový cukr a zamícháme.

    Takto připravené těsto dáme na plech, na který dáme pečící papír, pěkně roztáhneme po celé délce. Na těsto dame džem a drobenku

    Drobenka na koláč:maslo, cukr,hrubá mouka.

    Pečeme v troubě asi 40 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace