Bramborové noky s parmskou šunkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Parmská šunka 100 g
  • Červená cibule 1 ks
  • Chilli paprička 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Sušená rajčata 150 g
  • Sýr parmezán 60 g
  • Baby cuketa 100 g
  • Česnek 2 stroužky
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 3 lžíce
  • Olivy černé 100 g
  • Bramborové noky 800 g
  • Petrželka 1 svazek

Postup

  • 1

    Parmskou šunku nakrájíme na nudličky, očištěné cukety na kolečka, cibuli a česnek na plátky a papričky nasekáme najemno.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej a šunku krátce orestujeme. Přidáme nakrájenou zeleninu, olivy, sušená rajčata, lehce osolíme a krátce podusíme ve vlastní šťávě.

  • 3

    Bramborové noky uvaříme ve vroucí osolené vodě. Když vyplavou, scedíme je a necháme okapat. Přidáme je do pánve k zelenině a krátce vše prohřejeme.

  • 4

    Nakonec přidáme nasekanou petrželku a nastrouhaný parmazán. Osolíme, zlehka promícháme a ihned podáváme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace