Bylinková marináda


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 5 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Pomerančová kůra z poloviny kusu
  • Kopr 1 snítka
  • Šalotka 1 ks
  • Sůl dle chuti
  • Bazalka 1 snítka
  • Petrželka 1 snítka
  • Olej olivový 100 ml
  • Pepř drcený červený špetka

Postup

  • 1

    Bylinková marináda: Pomerančovou kůru nastrouháme do misky. Přidáme najemno nasekaný kopr, bazalku, petrželku a šalotku. Zalijeme olivovým olejem a ochutíme červeným pepřem a solí. Vše promícháme a necháme vychladit.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace