Čedarový toust s růžičkovou kapustou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Veka 1 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Červená cibule 1 ks
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Sýr čedar 150 g
  • Kapusta růžičková 500 g
  • Piniové oříšky 3 lžíce
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle potřeby

Postup

  • 1

    Veku nakrájíme na plátky. Rozložíme je na plech vyložený pečicím papírem a dáme je péct do trouby vyhřáté na 200 °C asi na 4 minuty. Vyjmeme je a necháme vychladnout.

  • 2

    Kapustičky omyjeme, rozčtvrtíme a povaříme v osolené vodě asi 4 minuty. Scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V pánvi opečeme piniové oříšky na sucho.

  • 3

    Cibuli oloupeme, rozpůlíme a podélně nakrájíme. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme kapustičky spolu s cibulí. Nakonec přidáme pinie a dochutíme mletou paprikou, solí a pepřem.

  • 4

    Směs rozdělíme na toasty a posypeme je nastrouhaným čedarem. Vložíme je do trouby předehřáté na 190 °C a necháme je asi 5 minut zapéct.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace