Červená makrelová pomazánka s kapary a olivami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Rybičky v konzervě jsou velmi vděčné a navíc je můžete mít jako pohotovostí zásobu doma ve spíži vždy po ruce. Postarají se vám o přísun esenciálních mastných kyselin stejně jako o rychlou večeři.

Suroviny

  • Filety z makrel v tomatě Vasco da Gama 1 ks
  • Červená cibule 1 ks
  • Olivy černé 2 lžíce
  • Mořská sůl dle potřeby
  • Majonéza 3 lžíce
  • Kapary nakládané 1 lžíce
  • Šťáva z citronu 1 ks

Postup

  • 1

    Makrelové filety i s rajčatovým nálevem rozmačkejte. Vmíchejte majonézu, nasekanou cibulku a nakonec také nakrájené olivy a kapary. Dochuťte citronovou šťávou a solí.

  • 2

    Podávejte s křupavým bílým pečivem.

  • 3

    TIP! Pomazánku můžete připravit i jako jednohubky, když ji namažete na menší kousky pečiva. Ozdobte olivami, kapary nebo i plátkem rajčete.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace