Český hamburger s křenovou hořčicí




Inspiruje se Amerikou, ale udělejte to podle ryze českých chutí. Když si hořčici připravíte den dopředu a necháte ji uležet, budete s přípravou tohoto hamburgeru trhat časové rekordy. A stejně rychle bude mizet u spokojených strávníků.

Suroviny

Dresink

  • Hořčice plnotučná 70 g
  • Ocet jablečný 1 lžíce
  • Sůl dle chuti

 

  • Křen strouhaný 3 lžíce
  • Med 1 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti

Nezařazené

  • Houska 2 ks
  • Kyselá okurka dle chuti

 

  • Luncheon meat 1 plechovka

Postup

  • 1

    Všechny ingredience na křenovou hořčici dejte do misky a pořádně promíchejte. Nechte aspoň 20 minut odležet.

  • 2

    Luncheon meat nakrájejte na plátky asi 1 cm silné a z obou stran opečte na pánvi. Housky podélně rozkrojte, vložte opečené maso a křenovou hořčici. Podávejte s pivem a nakládanými okurkami.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace