Čína s tofu, zeleninou a mangem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Brokolice 1
  • Kukuřičné klasy 8
  • Mango 1
  • Olej 3 lžíce
  • Sójová omáčka 4 lžíce
  • Cukr krystal 2 lžíce
  • Solamyl 1 lžíce
  • Cibule 1
  • Mrkev 1
  • Bílé tofu 300 g
  • Sezamová semínka 1 lžíce
  • Ocet vinný bílý 2 lžíce
  • Zeleninový vývar 150 ml

Postup

  • 1

    Brokolici rozebereme na drobné růžičky, opláchneme a spaříme vroucí vodou. Na sítku ji necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Kukuřičky očistíme a podélně rozřízneme.

  • 2

    Mrkev očistíme. Mango oloupeme a zbavíme pecky. Mrkev, mango i tofu pokrájíme na hranolky.

  • 3

    V pánvi rozehřejeme olej a rychle na něm orestujeme tofu. Přidáme cibuli, mrkev a kukuřičky a také je osmahneme. Nakonec vmícháme mango, brokolici a sezam.

  • 4

    Sójovou omáčku promícháme s octem, cukrem, vývarem a škrobem. Zálivku vlijeme na směs v pánvi. Vše společně prohřejeme a ihned odstavíme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace