Čínské nudle s kuřecím masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kuřecí prsa 400 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Mrkev 1 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Pórek 1 ks
  • Masový vývar 50 ml
  • Ústřicová omáčka 2 lžíce
  • Chilli koření špetka
  • Nudle čínské 300 g
  • Sůl dle potřeby
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • Paprika červená 1 ks
  • Hrášek mražený 100 g
  • Mandle 50 g
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 3 lžíce
  • Olej arašídový 2 lžíce
  • Solamyl 1 lžička

Postup

  • 1

    Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme. Přidáme na kousky nakrájenou mrkev, papriku a vše ze všech stran krátce opečeme.

  • 2

    Přidáme mandle, hrášek a nakrájený pórek, promícháme a osmahneme.

  • 3

    V misce smícháme vývar, arašídový olej, sójovou a ústřičnou omáčku, chilli a solamyl. Směsí zalijeme maso se zeleninou a za stálého míchání restujeme, až se vše spojí.

  • 4

    Nudle vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu. Necháme je okapat, rozdělíme do talířů a doplníme kuřecí směsí.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace