Citrusová marináda


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 5 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Šťáva z limetky 2 lžíce
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Mořská sůl 1 lžička
  • Rozmarýn 1 hlávka
  • Pomerančová šťáva 4 lžíce
  • Česnek 4 stroužky
  • Drcený černý pepř 0.5 lžička
  • Oregano 1 větvička

Postup

  • 1

    Smícháme obě citrusové šťávy s olejem, nahrubo drceným česnekem, solí a pepřem. Bylinky usekáme a přidáme do marinády. Maso v ní marinujeme maximálně 30 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace