Cizrna s mletým masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Vepřové maso mleté 500 g
  • Fazolové lusky 150 g
  • Sterilovaná cizrna 500 g
  • Římský kmín mletý špetka
  • Pažitka na ozdobu
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Rajský protlak 2 lžíce
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle potřeby
  • Česnek 1 stroužek
  • Paprika červená 1 ks

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso a opečeme ho. Vmícháme do něj protlak a také ho krátce osmahneme.

  • 2

    Papriku omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Spolu s propláchnutými fazolkami ji přidáme do pánve.

  • 3

    Směs osolíme, podlijeme vodou, přiklopíme a podusíme doměkka. Pak do ní vmícháme cizrnu a prohřejeme ji. Nakonec pokrm dochutíme pepřem, kmínem a prolisovaným česnekem. Ozdobíme pažitkou a podáváme s kukuřičnými tortillami.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace