Ćokoladové trouholničky




Suroviny

  • Mouka hladká 80 g
  • Cukr krystal 80 g
  • Vejce 4 ks
  • Jahodový džem 50 g
  • Želatina 6 g
  • Čokoláda na vaření 100 g
  • Hera 100 g
  • Cukr moučka 30 g
  • Tuk 80 g
  • Jahody 100 g
  • Čokoláda hořká 80 g

Postup

  • 1

    bielka a cukor kryštálový vyšľaháme. Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom. Čokoládu a palmarín rozpustíme. Bielkový sneh a žĺtkovú penu spolu zľahka zmiešame, pridáme čokoládu s palmarínom a hladkú múku. Rozotrieme na plech pokrytý papierom. Pri teplote 200°C upečieme, približne 15 min. Po vychladnutí rozkrojíme na polovicu. Na 1 polovicu dame plnku , na vrch druhu polovicu , natrieme jahovym džemom a polejeme čokoládou .Necháme stuhnúť. Po stuhnutí nakrájame na trojuholníky a dozdobíme.

    Plnka– želatínu namočíme do studenej vody, aby napučala. Jahody a džem krátko povaríme, odstavíme a primiešame želatínu. Necháme vychladnúť


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace