Ďábelské tousty


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Kmín špetka
  • Masový vývar 200 ml
  • Kečup 5 lžic
  • Feferonky 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Bageta 1 ks
  • Bylinky na ozdobu
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Kari 1 lžička
  • Maso mleté 500 g
  • Vlašské ořechy 2 lžíce
  • Worcestrová omáčka 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Tymián špetka
  • Strouhaný sýr 100 g

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Zasypeme ji mletou paprikou, kari kořením a kmínem. Krátce orestujeme.

  • 2

    Přidáme mleté maso, za stálého míchání ho opečeme a pak podlijeme vývarem. Přiklopíme a dusíme asi 20 minut.

  • 3

    Přimícháme nasekané ořechy, feferonky, kečup a worcesterovou omáčku. Dochutíme solí, pepřem, tymiánem a dusíme, dokud směs nezhoustne.

  • 4

    Hotovou směs navrstvíme na nakrájenou bagetu, posypeme sýrem a zapečeme v troubě 10 minut při 180 °C. Zdobíme bylinkami.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace