Datlové stromečky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 30 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Sušené datle 200 g
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Perník na strouhání 100 g
  • Švestky sušené 150 g
  • Rum 1 lžíce
  • Bílá čokoláda 100 g

Postup

  • 1

    Sušené datle a švestky pokrájíme nadrobno. Vložíme je do mísy a promícháme se skořicí a rumem. Postupně přisypáváme strouhaný perník a propracujeme, aby vznikla nedrolivá hmota.

  • 2

    Mezi dvěma listy pečicího papíru z hmoty vyválíme plát o síle asi 6 mm. Vykrájíme stromečky, které rozložíme na tác vyložený pečicím papírem a necháme je při pokojové teplotě zaschnout.

  • 3

    Bílou čokoládu rozpustíme na vodní lázni. Naplníme ji do cukrářského sáčku a cukroví ozdobíme podle fantazie.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace