Detox salát


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Červené zelí nakrájené nadrobno 3 hrnky
  • Červená cibule 0.5 ks
  • Nasekaná petrželka 2 hrsti
  • Slunečnicová semínka hrst
  • Rozinky 2 lžíce
  • Krenex Znojmia 2 lžičky
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Hruška 1 ks
  • Zázvor čerstvý kousek
  • Celer 2 stvoly
  • Sezam 1 lžíce
  • Šťáva z citronu
  • Med 2 lžičky

Postup

  • 1

    >>Krenex 130g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Ve větší míse promíchejte červené zelí, nadrobno nakrájené stvoly celeru, nakrájenou hrušku, na proužky nakrájenou cibuli, nastrouhaný zázvor a nasekanou petrželku.

  • 2

    Přidejte seznam, slunečnicová semínka a promíchejte.

  • 3

    V menší misce smíchejte citronovou šťávu, 2 lžičky Znojmia Krenexu, med a olivový olej. Pořádně promíchejte a dresink vmíchejte do salátu.    


Nahrávám