Dip k masu - cikánská omáčka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Paprika červená 1 ks
  • Rajče 1 ks
  • Worcestrová omáčka 2 lžíce
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Drcený černý pepř dle chuti
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Červená cibule 1 ks
  • Kečup 200 ml
  • Sůl dle potřeby

Postup

  • 1

    Papriky opečeme nasucho v troubě. Pak je zabalíme do mikrotenového sáčku, aby se zapařily a snadněji se daly oloupat. Oloupané papriky nasekáme najemno, stejně jako rajčata a cibuli. Zeleninu smícháme s kečupem, worcesterem, olejem, solí a pepřem. Omáčku necháme vychladit.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace