Domácí lipánek s borůvkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cukr vanilkový 2 ks
  • Borůvky 1 dle potřeby
  • Šlehačka 4 lžíce
  • Mléko 500 ml
  • Tvaroh měkký 250 g
  • Vanilkový puding 1 ks

Postup

  • 1

    Pudink uvaříme,jak jsme zvyklí. Do vychladlého všleháme tvaroh, vanilínový cukr. Nakonec vmícháme šlehačku. Misku naplníme do poloviny čerstvým ovocem (nám chutnají borůvky). Pak doplníme vychlazeným lipánkem. Lze ozdobit lístečky meduňky,ale u těch našich drobečků je lepší jen promíchat.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace