dort pro Julii


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 300 g
  • Cukr moučka 300 g
  • Máslo 1 ks
  • Vejce 7 ks
  • Cukr moučka 6 lžic
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 ks
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Mléko 1 l
  • Voda 7 lžic
  • Vanilkový puding 2 ks
  • Růžové potravinářské barvivo 1 špetka

Postup

  • 1

    Korpus:

    žloutky třeme s cukrem, pomalu přidáváme mouku s práškem do pečina a vodu. Ušleháme tuhý snih a přidáme do těsta. těsto pečeme.

    Po upečení vyklopíme z formy a překrojíme na tři díly.

    Jeden díl namažeme džemem a druhý krémem.

    Krém:

    Mléko dáme do kastrolu a přidáme pudink, vanilkový a moučkový cukr, vařime. Necháme vychladit. Pudink ušleháme s máslem. 1/2 polovinu obarvíme na růžovo.

    Celí dort potřeme krémem a dozdobíme dle nálady, oslavy a vkusu.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace