Dort pro miláčka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Bílek 6 ks
  • Cukr moučka 100 g
  • Žloutek 6 ks
  • Smetana ke šlehání 3 ks
  • Ztužovač šlehačky 3 ks
  • Mouka polohrubá 250 g
  • Máslo 250 g
  • Voda 1.8 l
  • Marmeláda JAHŮDKA 1 ks

Postup

  • 1

    Žloutky utřeme s cukrem a vodou, vmícháme ušlehaný sníh a ostatní ingredience. Pečeme v dortové srdíčkové formě 170 C 50 min. Po vychladnití dort rozřízneme pomažeme MARMELÁDOU JAHŮDKA a náplní. Na vrch dáme náplň, poklademe jahody a zalijeme želatinou.

    Náplň - 250 g másla a 100g moučky.

    Zdobíme ušlehanou smetanou - 3 kelímky smetany se stužovačem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace