Dortík pro mého miláčka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 160 g
  • Cukr krupice 160 g
  • Jahodový džem 1 ks
  • Prášek do pečiva 0.5 ks
  • Vejce 4 ks
  • Teplá voda 4 lžíce

Postup

  • 1

    Žloutky s cukrem ušleháme do pěny a pak přidáme ostatní suroviny kromě marmelády. Nakonec ušleháme z bílků sníh a pomalu ho dáváme do tuhé hmoty. Celou směs nalijeme do předem vymazané a vysypané formy. Necháme upect při 180 stupních.Po upečení necháme vychladnout. Po vychladnutí dort rozřízneme a potřeme jahodovou marmeládou a pudinkovým krémem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace