Dvoubarevný krém z rýže s hroznovým vínem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Rýže Basmati 200 g
  • Kakao 1 lžíce
  • Javorový sirup 4 lžíce
  • Máta na ozdobu
  • Mléko plnotučné 600 ml
  • Med 4 lžíce
  • Hroznové víno červené 200 g

Postup

  • 1

    Rýži vsypeme do hrnce a několikrát propláchneme studenou vodou. Zalijeme ji mlékem a vaříme na mírném ohni asi 40 minut, aby se zcela rozvařila.

  • 2

    Pak ji rozmixujeme dohladka. Polovinu krému dáme stranou a vmícháme do něj kakao a 2 lžíce medu. Do bílé části rýžového krému zamícháme zbylý med.

  • 3

    Tmavým a světlým rýžovým krémem střídavě naplníme misky nebo poháry. Navrch je zakapeme javorovým sirupem a doplníme omytým hroznovým vínem a mátou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace