Fazolkový salát s broskvemi a makovo-medovou zálivkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Kdo by to byl řekl, že se na jednom talíři mohou potkat tak různorodé chutě! Spojit do letního salátu sladké ovoce a neutrální zeleninu není žádná novinka, přesto je to pokaždé překvapivé a dobré.

Suroviny

  • Zelené fazolky 200 g
  • Rukola 100 g
  • Med 2 lžíce
  • Šťáva citrusová 1 lžíce
  • Sůl 0.5 lžička
  • Broskve kompotové půlené Hamé 1 ks
  • Šunka sušená 100 g
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Mák mletý 1 lžíce

Postup

  • 1

    >>Broskve půlené loupané kompot 415g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Fazolky operte a odřízněte jim stopku. Krátké nechte vcelku, větší překrojte. Dejte je na 5 minut vařit do osolené vody. Hotové slijte a nechte zchladnout.

  • 2

    Broskvové plátky nechte okapat. Větší kusy můžete překrojit na menší proužky. Rukolu operte a osušte papírovou kuchyňskou utěrkou.

     

  • 3

    V míse smíchejte med, olej, citronovou šťávu a mák na dresink. Zamíchejte do něj rukolu, fazolky a kousky broskví. Ozdobte sušenou šunkou a podávejte.


Nahrávám