Fazolová pánev s klobáskami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Rychlá večeře, ke které se budete chtít vracet. Pořídíte ji za pár korun, nakrmíte rodinu a jindy s ní zase uctíte partu kamarádů. S přílohou si hlavu nelámejte, nejvíc všichni stejně ocení krajíc dobrého chleba.

Suroviny

  • Klobása grilovací 8 ks
  • Fazole červené sterilované 1 konzerva
  • Cukr krupice 1 lžíce
  • Oregano sušené 1 lžička
  • Fazole tomato Otma Gurmán 1 konzerva
  • Rajče 3 ks
  • Olej olivový 1 lžíce
  • Červená cibule 2 ks

Postup

  • 1

    V hlubší pánvi rozpalte olej, opečte na něm klobásky a dejte je stranou na talíř. Ve stejné pánvi dejte restovat cibuli. Po 5 minutách ji zasypejte cukrem a nechte krátce zkaramelizovat. Vložte nakrájená rajčata, oregano a 10 minut duste pod pokličkou. Pokud byste chtěli dát více zeleniny (viz Tip), udělejte to v tomto kroku.

  • 2

    Přidejte oboje fazole s celým obsahem plechovky a opatrně promíchejte. Nakonec vraťte na pánev klobásky a nechte všechno chvilku prohřát.

  • 3

    TIP! Přidejte víc zeleniny – hodí se například mrkev, řapíkatý celer nebo kukuřice. Jako příloha je nejlepší dobrý chléb. Klidně můžete servírovat i s rýží nebo plnit do tortill.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace