Fazolový salát s tuňákem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Fazole sterilované v bílém nálevu 240 g
  • Bílý ocet balsamico 2 lžíce
  • Tuňák sendvičový ve vlastní šťávě Hamé 125 g
  • Rajčata drcená 3 lžíce
  • Olej řepkový 2 lžíce
  • Petrželka na ozdobu
  • Sůl dle potřeby
  • Zelené fazolky 300 g
  • Zázvor čerstvý 10 g
  • Sušená rajčata 20 g
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 1 lžíce

Postup

  • 1

    Bílé fazole slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Zelené fazolky povaříme 5 minut v osolené vodě. Slijeme je a necháme okapat. Z tuňáka slijeme tekutinu a maso natrháme na kousky. Vše smícháme.

  • 2

    Oloupaný zázvor usekáme nadrobno, smícháme v kastrůlku s rajčatovou šťávou, sušenými rajčaty, olejem, octem a sójovou omáčkou. Povaříme 15 minut na mírném ohni. Nasekáme petrželku.

  • 3

    Salát přelijme svařenou omáčkou a necháme chvilku rozležet. Nakonec posypeme petrželkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace