Grilované žampiony plněné syrečky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Nečekaný předkrm, který obstojí i jako občerstvení na ryze chlapskou akci.

Suroviny

  • Žampióny 6 ks
  • Olej rostlinný 1 lžíce
  • Kečup ostrý Otma Gurmán 2 lžíce
  • Kmín mletý 1 lžička
  • Syrečky 125 g

Postup

  • 1

    Žampiony očistěte, a pokud by to bylo potřeba, oloupejte kloboučky. Nohu vyloupněte a nakrájejte na drobné kousky.

  • 2

    V rendlíku rozpalte olej a nasekané žampionové nohy krátce orestujte. Posypejte kmínem a nechte 10 minut dusit pod pokličkou. Nesolte – syrečky, které budete přidávat, jsou opravdu hodně slané.

  • 3

    Syrečky nakrájejte na menší kousky a smíchejte v misce s houbovou směsí. Do každého žampionového kloboučku dejte lžičku ostrého kečupu a naplňte ho. Dejte na 10 minut zapéct do trouby a hotové podávejte s pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace