Grilovaný ananasový špíz se zmrzlinou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Grilování bylo super, ale pořád tomu něco chybí? Je na čase vyzkoušet jednoduché grilované dezerty. Slibujeme, že efekt bude mnohonásobně vyšší než vynaložená námaha.

Suroviny

  • Ananas kousky Hamé 1 ks
  • Zmrzlina 2 kopečky

Postup

  • 1

    Ananas vyklopte z konzervy na síto a nechte okapat. Šťávu můžete schovat k dalšímu využití nebo vypít jako džus. Okapaný ananas opečte 5–10 minut na rozpáleném grilu. Podává se se zmrzlinou podle chutí a stavu zásob v ledničce.

  • 2

    TIP! Pokud nemáte kovové opékací jehly, vyplatí se dřevěné špejle dopředu aspoň na chvilku namočit. Když máte chuť experimentovat a dotáhnout dezert k dokonalosti, namočte ananasové špízy před grilováním do kokosového mléka a obalte ve třtinovém cukru.


Nahrávám