Grilovaný sýr halloumi s řeckým salátem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 100 ml
  • Koření na grilovací sýr 2 lžíce
  • Rajče 4 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Olivy černé 150 g
  • Černý pepř celý dle chuti
  • Sýr halloumi 400 g
  • Paprika červená 1 ks
  • Červená cibule 2 ks
  • Okurka 1 ks
  • Citronová šťáva dle chuti
  • Sýr feta 200 g

Postup

  • 1

    Koření na grilovaný sýr rozmícháme v oleji. Marinádou dobře potřeme sýr z obou stran, zabalíme do alobalu a necháme alespoň hodinu rozležet.

  • 2

    Sýr v alobalu položíme na rozehřátý gril a grilujeme z každé strany 5-10 minut (podle velikosti sýra). Speciální grilovací sýr můžeme grilovat nezabalený přímo na grilovací mřížce.

  • 3

    Zeleninu omyjeme, očistíme (okurky neloupeme) a nakrájíme na větší kousky. Vložíme je do misky, přidáme olivy a nakrájenou fetu. Podle chuti pokapeme octem a olivovým olejem. Dochutíme solí a drceným pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace