Gulášek s kečupem OTMA


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Omáčka

  • Maso vepřové 1 kg
  • Olej slunečnicový 4 lžíce
  • Voda 1 l
  • Bazalka 1 špetka
  • Hřebíček 2 ks
  • Mletá paprika sladká 1 lžíce
  • Sušený česnek 1 špetka
  • Kečup Gurmán Otma 4 lžíce

 

  • Mouka hladká 4 lžíce
  • Sůl 1 lžička
  • Česneková pasta Hamé 1 lžička
  • Bobkový list 2 ks
  • Gulášové koření 2 lžíce
  • Pepř mletý černý 1 špetka
  • Kmín mletý 1 špetka

Příloha

  • Rýže bílá 1 kg

 

Postup

  • 1

    Pokrájenou cibulku osmahnu na slunečnicovém oleji, přidám pokrájené opepřené a osolené a osmahnu též.

  • 2

    Přidám vývar a veškeré koření, v papiňáku vařím 45 min. Dochutím kečupem OTMA, zahustí hladkou moukou. Ještě povařím. Podávám s vařenou rýží.


Nahrávám