Hovězí filet na salátu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rukola 100 g
  • Cukrový hrášek 250 g
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Sladká chilli omáčka 1 lžíce
  • Drcený černý pepř
  • Hráškové klíčky 100 g
  • Hořčice francouzská 2 lžíce
  • Nasekaná petrželka 1 lžíce
  • Sůl
  • Hovězí roštěná 400 g

Postup

  • 1

    Rukolu, klíčky a hrášek propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Hořčici dáme do misky a za stálého míchání přiléváme olivový olej, dokud se obě suroviny nespojí.

  • 2

    Pak přidáme petrželku a chilli omáčku. Promícháme a podle potřeby přisolíme.

  • 3

    Roštěnou očistíme a nakrájíme na filety. Osolíme je, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji.

  • 4

    Hráškový salát rozdělíme na talíře, obložíme nakrájenými hovězími filety, pokapeme zálivkou a posypeme drceným pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace