Jablečné sušenky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 160 g
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Kypřící prášek 0.5 lžička
  • Máslo 100 g
  • Vejce 1 ks
  • Vanilkový extrakt několik kapek
  • Citronová šťáva 1 lžička
  • Ovesné vločky 110 g
  • Citronová kůra 1 lžička
  • Sůl špetka
  • Třtinový cukr 140 g
  • Extra Jam meruňka Hamé 2 lžíce
  • Jablko nakrájené na kostičky (oloupané) 120 g

Postup

  • 1

    >>Extra džem meruňka 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    V misce si smícháme mouku, vločky, skořici, citrónovou kůru, kypřící prášek a sůl.

  • 2

    V robotu si utřeme máslo s třtinovým cukrem a poté přidáme vejce, meruňkový džem a vanilkový extrakt.

     

  • 3

    Jablko si nakrájíme na drobné kostičky a zakápneme citrónovou šťávou.

  • 4

    Smícháme vše dohromady.

  • 5

    Z těsta tvarujeme hrudky na plech vyložený pečicím papírem.

  • 6

    Pečeme na 175 stupňů 17 - 20 minut (podle velikosti hrudek).


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace