Jahodové želatinové řezy


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 250 g
  • Cukr krupice 50 g
  • Máslo 150 g
  • Vejce 2 ks
  • Želatina 2 ks
  • Sodovka perlivá 100 ml
  • Prášek do pečiva 0.5 ks
  • Cukr moučka 2 lžíce
  • Mléko 150 ml
  • Jahody 250 g
  • Marmeláda JAHŮDKA 1 ks
  • Změklé máslo 130 g

Postup

  • 1

    Žloutky utřeme s cukrem a vlažnou vodou.

    Přidáváme střídavě olej, mouku nakonec našlehané bílky a pomalu vmícháme prášek do pečiva.

    Pečeme 180C na 25 minut.

    Vychladlou placku pomažeme marmeládou JAHŮDKA a

    utřenou máslovou náplní.

    Poklademe jahody a zalijeme želatinou

    připravenou dle návodu na sáčku. Nakonec pokrájíme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace