Jahodový mls




Suroviny

  • Mouka polohrubá 200 g
  • Cukr moučka 400 g
  • Vejce 4 ks
  • Smetana na šlehání 1 ks
  • Jahodová pěna 1 ks
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Cukr vanilkový 2 ks
  • Jahodový džem 100 g
  • Tvaroh měkký 500 g
  • Smetana ke šlehání 250 ml

Postup

  • 1

    Cukr, vanilk. cukr a žloutky utřeme. Přidáme šlehačku, mouku a prášek do pečiva se snihem ze 4 bílků. Takto hotovou směs dáme péct na 180°C.

    Mezitím si připravíme jahodou pěnu. Smetanu vyšleháme s cukrem.Tvaroh utřeme s cukrem a jahodovým Hamé džemem a vmícháme do šlehačky s cukrem. Náplň pak rozetřeme na buchtu, přidáme ovoce. Můžeme zalít i želatinou. Dáme ztuhnout.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace