Japonská marináda na grilování


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Limetka 1 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Olej sezamový 1 lžíce
  • Česnek 1 stroužek
  • Olej rostlinný 1 lžíce
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 1 lžíce

Postup

  • 1

    Limetu omyjeme a nastrouháme z ní lžičku kůry. Pak ji rozkrojíme a vymačkáme jednu lžičku šťávy. Kůru a šťávu smícháme s utřeným česnekem, usekanou chilli papričkou a ostatními ingrediencemi.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace