Jarní omeleta s džemem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 250 g
  • Cukr moučka 40 g
  • Mléko 500 ml
  • Jahodový džem 1 dle chuti
  • Tvaroh měkký 150 g
  • Sůl 1 špetka
  • Máslo 100 g
  • Vejce 2 ks
  • Jahody 1 dle chuti
  • Šlehačka 1 dle chuti

Postup

  • 1

    Mléko,rozšlehané žloutky a špetku soli smícháme s tvarohem. Přidáme mouku a sníh z bílků.Na pánvičce rozehřejeme máslo a smažíma na něm omelety. Omelety uvnitř potřeme džemem Hamé a přeložíme.Pocukrujeme. Nazdobíme šlehačkou s jahodami. Moc chutné.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace