Játrová omáčka s OTMOU


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Játra 500 g
  • Olej slunečnicový 3 lžíce
  • Voda 500 ml
  • Pepř 2 špetka
  • Kmín mletý 1 špetka
  • Sušený česnek 1 lžička
  • Mouka hladká 8 lžic
  • Sůl 2 špetka
  • Majoránka 2 špetka
  • Podravka 2 špetka
  • Kečup 3 lžíce

Postup

  • 1

    Játra pokrájím, obalím v hladké mouce.

  • 2

    Rozpálím olej a osmahnu jatýrka. Přidám vodu, sůl, pepř, Podravku, kmín, česnek a vařím 30 min. Zahustím hladkou moukou a povařím. Nakonec přidám majoránku, kečup OTMA a povařím. Dobrou chuť.


Nahrávám