Jednohubky s bylinkovým sýrem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 16 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Listové těsto 250 g
  • Plochá petrželka hrst lístků
  • Česnek 1 stroužek
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Cherry rajčátka na ozdobu
  • Strouhaný parmazán 30 g
  • Mandle loupané 2 lžíce
  • Sýr balkánský 100 g
  • Olivy černé na ozdobu
  • Plochá petrželka na ozdobu

Postup

  • 1

    Listové těsto rozválíme na pracovní ploše poprášené parmazánem na silnější plát a vykrájíme z něj asi 16 koleček. Kolečka rozložíme na plech a v troubě vyhřáté na 200 °C je upečeme dozlatova. Necháme je vychladnout.

  • 2

    Lístečky opláchnuté petrželky vložíme do mixéru. Přidáme mandle a pokrájený česnek. Vše rozmixujeme. Pak přidáme sýr a olej. Ještě chvíli mixujeme, dokud se ingredience nepropojí.

  • 3

    Vychladlé korpusy potřeme pestem. Každou jednohubku dozdobíme olivou, půlkou cherry rajčátka a lístečkem petrželky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace