Jehněčí na zelenině


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Čerstvý rozmarýn 5 snítek
  • Vykostěný jehněčí hřbet 600 g
  • Pepř mletý černý
  • Červená cibule 1
  • Cuketa 400 g
  • Čerstvý tymián 5 snítek
  • Sůl
  • Olej olivový
  • Paprika 500 g
  • Máslo 40 g

Postup

  • 1

    Čerstvé bylinky nasekáme nahrubo. Omyté a osušené jehněčí osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem.

  • 2

    V pánvi rozpálíme olej a maso na něm pozvolna opékáme z každé strany asi 7 minut.

  • 3

    Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli na nudličky, očištěné papriky a omytou cuketu na kostičky. V hluboké pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibuli. Přidáme papriky s cuketou, tymián a smažíme asi 5 minut. Zeleninu nakonec osolíme, opepříme a zjemníme máslem. Podáváme s plátky jehněčího.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace