Jogurtová štrúdľa




Suroviny

  • Mouka hladká 500 g
  • Cukr vanilkový 3 ks
  • Vejce 3 ks
  • Tvaroh 600 g
  • Extra Jam meruňkový Hamé 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Máslo 250 g
  • Jogurt bílý 100 ml
  • Vanilkový puding 50 g

Postup

  • 1

    : Múku, jedno vajce, jogurt a štipku soli spracujte na cesto. Rozdeľte ho na štyri časti a každú dobre vypracujte. Dajte na 20 minút do chladničky. Tvaroh vymiešajte s vajíčkom, pudingovým práškom a vanilkovým cukrom. Cesto vyvaľkajte, každé potrite 1/2 tvarohovej zmesi a marhuľovým džem. Stočte, potrite vajíčkom a dajte pomaly piecť v mierne vyhriatej rúre 180°C.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace