Kačenky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 420 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Žloutek 2 ks
  • Rum 2 lžíce
  • Extra Jam rybízový Hamé 4 lžíce
  • Cukr moučka 140 g
  • Máslo 280 g
  • Vlašské ořechy 200 g
  • Cukr moučka 200 g
  • ořechy mleté 140 g

Postup

  • 1

    Vypracujeme těsto a dáme na 2 hodiny do chladna. Z rozválené placky se vykrajují 3 odstupňovaná kolečka. Ta dáme upéct.

    Slepíme nádivkou.

    Na povrchu slepené kačenky pocukrujeme.

    Zhotovíme z dávky asi 50 ks, dle velikosti koleček. Pozor - těsto nenabude !


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace