Kefírovka - vylepšená pro miláčka




Suroviny

  • Jedlá soda 1 lžíce
  • Mouka polohrubá 100 g
  • Kakao 2 lžíce
  • Kokos 1 dle potřeby
  • Kefír 1 ks
  • Marmeláda JAHŮDKA 1 dle potřeby
  • Mouka hladká 250 g
  • Olej slunečnicový 200 ml
  • Vejce 1 ks
  • Smetana zakysaná 1 ks
  • Cukr moučka 120 g
  • Čokoláda na vaření 1 ks

Postup

  • 1

    Všechny suroviny na těsto smíchame, vypracujeme hladké těsto které nalijeme na vymazaný a krupicou nebo hrubou moukou vysipaný plech, pečeme při 170 stupni asi 40min.

    čokoládu na polevu rozpustíme a smíchame s zakysanou smetanou,

    vychladlou buchtu potřeme marmeládou a čokoladovo zakysanou polevou a posipeme kokosem.

    Dáme vychladit a stuhnout do lednice.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace