Kokosové kari s kachním masem a liči (Thajsko)


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Pečená kachna 0.5 ks
  • Cherry rajčátka 200 g
  • Kari 1 plátek
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 2 lžíce
  • Bazalka 1 hrst
  • Kompotované liči 200 g
  • Olej sezamový 3 lžíce
  • Kokosové mléko 400 ml
  • Chilli koření 1 špetka

Postup

  • 1

    Kachní maso obereme od kostí a nakrájíme na menší kousky. Ovocný kompot vyklopíme do sítka a liči necháme okapat. Rajčátka omyjeme a překrojíme napůl.

  • 2

    Ve woku rozehřeje olej a necháme na něm zpěnit kari koření. Přilijeme kokosové mléko a přivedeme ho k varu.

  • 3

    Do mléka vložíme kousky kachního masa a prohřejeme je. Pak přidáme rajčátka s liči. Kari dochutíme sójovou omáčkou a chilli. Vsypeme do něj nasekanou bazalku a odstavíme ho.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace