Kotlety s fazolemi


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Česnek 3 stroužky
  • Masový vývar 200 ml
  • Drcený černý pepř špetka
  • Sýr čedar 50 g
  • Paprika červená 1 ks
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Konzervované fazole bez nálevu 250 g
  • Tabasco 2 lžičky
  • Vepřová kotleta 4 ks

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriky očistíme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje a cibuli s paprikou orestujeme.

  • 2

    Přidáme nadrobno nakrájený česnek a fazole. Vše zalijeme vývarem. Přidáme tabasco, pepř, sůl a vše necháme dusit asi 15 minut.

  • 3

    Mezitím očistíme kotlety, opepříme je a opečeme po obou stranách na zbylém oleji. Pak je osolíme, přendáme na talíře, přidáme k nim fazole a posypeme je nastrouhaným sýrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace