Kovbojská vejce v tortille


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1
  • Olej olivový 1
  • Rajčata konzervovaná krájená 1
  • Pepř mletý černý 1
  • Cukr krystal 1
  • Tortilla 1
  • Strouhaný sýr 1
  • Chilli paprička 1
  • Sůl 1
  • Pomerančová šťáva 1
  • Kukuřice sterilovaná 1
  • Koriandr 1
  • Vejce 1

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Chilli papričky očistíme a nasekáme. V pánvi rozehřejeme asi 3 lžíce oleje a cibuli orestujeme do zlatohněda. Vmícháme chilli papričky.

  • 2

    Do pánve přilijeme rajčata a pomerančovou šťávu. Rajčata osolíme, opepříme a zvolna vaříme, dokud nezhoustnou. Pak k nim přisypeme kukuřici a necháme ji prohřát. Omáčku dle potřeby dosladíme a vmícháme do ní bylinky.

  • 3

    Na pánvi na palačinky nasucho rozpečeme tortilly. Pak pánev vytřeme olejem a z vajec na ní (vždy po dvou) upečeme volská oka. Tortilly rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou. Každou porci doplníme sázenými vejci a posypeme sýrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace